Hitta något nytt och annorlunda

Har du ett intresse för fotboll eller ishockey och sitter och irriterar dig över att lagen är så dåligt utformade på de matcher som du ser på TV? Då kanske ett managerspel kanske vore något för dig. Där kan du få utlopp för din frustration och skapa ditt egna lag i någon serie och sköta det som manager.

Välj ManagerZone som är ett av de som hållit på längst online med denna typen av spel. Redan 2001 så startade detta MMO-spel på webben och succén var en faktor. Har du vad som krävs så kan detta spel vara det du letar efter. Man ska veta att man inte kan ta detta med en klackspark som Zlatan utan det gäller att man lägger ner tid och energi för att bli lyckosam i spelet.

Likaväl som det är ett hårt arbete att vara manager i ett riktigt sportklubb så gäller det att arbeta för sitt lag och sin klubb hos ManagerZone. Klart du väljer hur mycket tid du vill lägga ner på denna simulator. Men ju mer tid som du lägger desto bättre kan det gå för din klubb. Det gäller att värva rätt spelare och se till att klubbens ekonomi är på topp.

Det gäller att du involverar dig i allt som har med spelet att göra. Kolla upp andra managers och hämta in tips från de bästa som du får kontakt med. Genom att engagera sig i olika federationer så får du bra information som kan vara till nytta i ditt egna lagbygge. Det finns alltid något nytt och lära sig i spelet och det kan vara det som är mest spännande, förutom sin egna klubb och lag.