Spelsajter för alla smaker

internet_206653099

Alla har vi vår egen uppfattning om vad som är bra spel och därmed även vad som är en bra spelsajt. Här tipsar vi om några olika sajter riktade till lite mer specifika målgrupper.

RPGFan.com

Rollspel är en genre som har lockat många till fantastiska världar för att uppleva episka berättelser fylld av intressanta karaktärer. Och detta är precis vad denna sajt är dedikerad till. Söker man de senaste recensionerna, förhandstittarna eller bara ett bra forum att diskutera dessa spel är detta helt klart ett sajt värd att besöka.

Tippat.se

Om ens uppfattning om spel oftast inkluderat sådant man satsar pengar på så kanske denna sajt fångar ens intresse. De började som en sajt som erbjöd speltips på fotboll och hockey och de spelbolag man kunde besöka för detta, men det är nu även en plats där man kan hitta casinon.

Nexusmods.com

Är man en av dem som gillar att modda spel på olika sätt är detta den perfekta sajten. Inte nog med att det finns tusentals mods att ladda ned helt gratis och lagligt har sajten även ett väldigt stort community av moddare som gillar att utbyta idéer och hjälpa varandra att lösa problem.

Twitch.tv

Twitch må vara en av de mest välkända sajter i spelvärlden idag, och av denna anledning förtjänar den att nämnas, inte för att folk inte har hört talas om den. Detta är den första platsen alla går till när de vill se direktsänt spelmaterial från amatörer såväl som proffs.

Cheapassgamer.com

Att vara en gamer kanske inte är den dyraste hobbyn man kan ha, men att bygga upp ett spelbibliotek kan fortfarande kosta en hel del. Här kan man hitta tips om vilka spel som kan hittas till riktigt bra priser på nätet. En minst sagt användbar sajt för alla som lever på en budget eller bara är lite sparsam med sina slantar.